MIJN 2016


Twee duizend zestien. Het jaar van grote veranderingen. Het jaar waarin ik voor het eerst na 4,5 jaar een nieuwe camera kocht en hiermee weer veel mooie mensen heb vast mogen leggen. Het jaar waarin ik tijdens de Random Acts of Kindness Week uit mijn comfort zone stapte door mensen op straat blij te maken. Het jaar waarin we samen voor het eerst naar Portugal gingen en waar we hun overwinning van het EK voetbal hebben meegevierd. Het jaar waarin ik voor het eerst uit huis ging en bij mijn vriend ging wonen. Het jaar waarin ik afscheid nam van twee jaar Hema en Hallo zei tegen een nieuwe baan. Het jaar waarin ik de eerste Nederlandse BBG Meetup vast mocht leggen en dat ik dankzij alle meiden die daar waren zelf ook begon met het volgen van dit workout schema. Het jaar waarin mijn fit journey begon. Het jaar waarin ik meer spierpijn had dan ooit te voren. Het jaar waarin ik hard aan mezelf gewerkt heb en als beloning bijna 9 kg afviel. Het jaar waarin ik begon met Personal Training en ik daardoor nog meer motivatie heb gekregen om te werken aan mijn doelen. Het jaar waarin ik voor het eerste na een jaar weer de moed had om achter het stuur te stappen, maar helaas nog steeds niet mijn rijangst heb overwonnen. Het jaar van oude vriendschappen herpakken maar ook van nieuwe. Het jaar waarin we veel hebben geklust en we geen bouwmarkt meer konden zien. Het jaar waarin we samen verhuisden naar een nieuw huisje wat nu echt als ons thuis voelt. Het jaar waarin ik ontzettend dankbaar ben voor alle lieve mensen om mij heen.

 
Ik wens jullie bij deze een fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2017,
maak er een mooi jaar van!

1 opmerking:

  1. Wat super leuk om dit onder elkaar te zetten! ik wens jou ook een gezond en liefdevol 2017 toe! X

    BeantwoordenVerwijderen