FOTOGENIEKE DIEREN AAN DE MUUR


Laatst mocht ik een bestelling plaatsen bij AnimalPrintShop. Ze hebben hier 50 verschillende dieren in de categorieën kleine vriendjes, krasse koppen en brave beesten, die af te drukken zijn op verschillende manier. 

Het was nog lastig om een dier te kiezen, want de meesten zijn onwijs schattig! Hoe leuk is het om één van deze kleine vriendjes op een baby of kinderkamer te hangen. Ook voor in de woonkamer vind ik het een leuke eyecatcher, met name de krasse koppen. Hieruit koos ik er dan ook eentje, zoals je op de foto kunt zien, de Koala! 


Ik koos ervoor om het op hout te laten drukken, omdat dit goed in mijn interieur past, maar je kunt er ook voor kiezen om het dier op canvas, aluminium of glas te laten drukken. De afdrukken zijn beschikbaar in verschillende formaten, zelf koos ik voor een 30x40 en bestelde ik er een ophangsysteem bij om hem tegen de wand te hangen.

De levering ging erg snel en het product ziet er goed uit. Hij is gedrukt op een dunne houten plaat en zo scherp dat je de haartjes bijna kunt tellen!

Wil jij ook dat één van deze vriendjes jouw gezelschap houd? Of misschien leuk als een cadeautje voor iemand die een kleine verwacht? Dan zou ik zeggen, neem gauw een kijkje op AnimalPrintShop en misschien zit er ook iets voor jou bij!

Welke van deze dieren zou jij kiezen?