SAAL DIGITAL NEDERLAND


Saal Digital Nederland, een producent van fotoproducten. Je kunt er voor van alles terrecht, fotoboeken, fotoafdrukken, posters, kaarten, wanddecoratie en zelfs fotocadeaus. En ik mocht er een bestelling plaatsen!

Het leek mij erg leuk om een foto van mij en mijn vriend af te drukken voor in ons nieuwe huis. Qua wanddecoratie heb je verschillende mogelijkheden om de foto te laten drukken. Alu-Dibond, Alu-Dibond Butlerfinifsh, Acrylglas, Canvas, Picturbox en hardschuimplaten. Ik koos ervoor om een foto te laten drukken op Alu-Dibond (een aluminium plaat), voor een luxe uitstraling. De plaat heeft een dikte van 3mm wat ik zelf erg mooi en subtiel vind! Je zou de foto ergens op of tegenaan kunnen zetten, maar je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om hem aan de muur te hangen met een ophangsysteem.De foto is prachtig uitgekomen op deze aluminium plaat! Zowel qua kleur als qua scherpte. Helaas is het aluminium effect op de foto niet echt zichtbaar, maar het ziet er heel bijzonder uit. Ik ben hier erg tevreden over, zeker een aanraden als je echt een mooie foto wilt laten drukken voor aan de wand. Die van ons krijgt een mooi plekje in ons nieuwe huis!

Ook benieuwd naar de andere producten van Saal Digitaal Nederland? Neem dan gauw een kijkje!

Wat vind jij het mooiste materiaal 
om je foto op af te drukken?