TOFFE MUUR DECORATIE

toffe muur decoratie van Pixers

Kennen jullie Pixers al? Als je veel bezig bent met interieur of als je net als ik pas verhuisd bent zou ik er zeker eens een kijkje gaan nemen!

Zelf was ik opzoek naar wat decoratie voor aan de muren, want die waren nog erg kaal. Één wand in onze slaapkamer heeft een mint groene kleur, dus het leek mij erg leuk om hier verschillende posters in lijst op te hangen. Ik heb er voor gekozen om een aantal verschillende formaten te bestellen, zodat ik ze speels op kan hangen. De zwart-wit posters spraken mij erg aan, zeker omdat ik het niet al te druk wil hebben en ik het mooi vind als alles een beetje één geheel vormt.


Zoals je kunt zien heb ik gekozen voor twee grote posters en drie kleine. De twee grote posters met lijst hebben het formaat 60x40 en de drie kleintjes 24x30. Ik ben vooral heel erg blij met de bomen poster, die vind ik zo gaaf! 

De levering ging erg snel en als er iets goed zat ingepakt dan waren het deze lijsten wel! Alles zag er dan ook keurig netjes uit. Helaas hebben we nog niet de tijd gehad om ze op te hangen, maar ik kan niet wachten hoe het eruit ziet als deze toffe posters aan de wand hangen!


Ben jij ook opzoek naar iets voor aan de wand? Ga dan zeker eens naar Pixers, daar heb je hele ruime keus uit verschillende canvassen, posters, muurstickers en fotobehang. Ik weet zeker dat er ook iets bij zit wat in jouw interieur past! Wat is jouw favoriete wanddecoratie?